In English  |  P Svenska

JKC.fi

Ajankohtaista

02.01.15 Funnel Effective Sales Negotiation - Tratti-myyntivalmennus nyt englannin kielisenä

Asiakkaidemme lukuisista pyynnöistä johtuen olemme päättäneet toteuttaa Tratti-myyntivalmennuksen englanniksi. PK-yritykset suuntaavat myyntimatkojaan yhä enenevässä määrin maailmalle ja siksi englannin kielisillä...Lue lisää..

01.01.15 Key Technologys luottaa JKC:n valmennukseen

Key Technologys Inc. USA:sta luottaa edelleen JKC:n valmennukseen. Yhteistyö käynnistyi Suomessa vuonna 2010 yhtiön Eurooppalaisen myyntiorganisaation valmentamisella ja jatkui myös  vuonna 2012 Hollannissa. ...Lue lisää..

01.01.15 Väärän myyjä palkkaaminen on kallista - Yritykset testaavat myyjiään

JKC:n REKRY testi on ollut kovassa käytössä kuluneen vuodena aikana. Palkatessaan uusia myyntihenkilöitä ovat yritykset ahkerasti tukeutuneet  JKC:n myyntitestiin varmistaakseen parhaiden myyjien saamisen riveihinsä. Kysy...Lue lisää..

01.01.15 Mitä myyminen todella on ja "Systemaattinen Myyntiprosessi"-koulutus.

”Kyllä minä nyt ymmärrän mitä myyminen vaatii myyjältä,” toteavat myyjät jotka ovat osallistuneet suositumpaan kurssiimme missä työ tapahtuu mallilla ” teoriasta käytäntöön”. Koulutuksessa määritellään koko myyntiprosessin ja...Lue lisää..

30.12.14 JKC:n uusia julkisia valmennuksia vuonna 2015

Olemme lisänneet JKC:n julkisten valmennusten tarjontaamme mikä mahollistaa myös pienempien yritysten mahdollisuuden osallistua. Lisäksi yritykset voivat suunnitella yksilöllisen kehitys, -ja valmennuskokonaisuuden...Lue lisää..

07.12.12 Myyntivalmennukset Oulussa jatkuvat taas vuonna 2013

Yhteistyö Business Oulun kanssa jatkuu jo seitsemättä vuotta. JKC on toteuttanut vuosittain 1-2 kpl 6 päivän valmennuskokonaisuutta Oulussa. Valmennukset ovat EU rahoitteisia ja ne ovat saavuttaneet erittäin suuren suosion....Lue lisää..

30.11.12 Uusi yhteistyökumppani -Ylivieskan Seutukunta yhdistys

JKC Oy Consulting on solminut 2012 yhteistyösopimuksen Ylivieskan Seutukunta yhdistyksen kanssa. Sopimuksen mukaan se vastaa JKC:n Systemaattinen Myyntiprosessi-, ja Tratti Tehokas Myyntineuvottelu valmennusten toteutuksesta...Lue lisää..

Displaying results 1 to 7 out of 38
<< Ensimmäinen < Edellinen 1-7 8-14 15-21 22-28 29-35 36-38 Seuraava > Viimeinen >>