In English  |  P Svenska

JKC.fi

02.01.15Funnel Effective Sales Negotiation - Tratti-myyntivalmennus nyt englannin kielisenä

Asiakkaidemme lukuisista pyynnöistä johtuen olemme päättäneet toteuttaa Tratti-myyntivalmennuksen englanniksi. PK-yritykset suuntaavat myyntimatkojaan yhä enenevässä määrin maailmalle ja siksi englannin kielisillä myyntivalmennuksilla kysyntä on kasvanut. Nyt se on mahdollista myös PK-yritysten henkilöstölle.

Tratti uudella vuosituhannella

Tratin kehitys jatkuu edelleen ja se saa koko ajan uusia sovellusalueita. Perusajatus on kuitenkin pysynyt samana.

Tratin kehittäjä Jorma Kylander kertoo Tratin tarinan ja luo katsauksen tulevaisuuteen ja Tratin käyttömahdollisuuksiin. Kehitys ei suinkaan ole pysähtynyt, vaan uusia sovellusalueita syntyy jatkuvasti. Katso lisää Tratin tarinasta.

UUTTA! Ohjelmistotuotannon Tratti

JKC Oy Consulting järjestää räätälöityjä valmennuksia ITC ammattilaisten,asiantuntijan, arkkitehdin ja myyjän   ohjelmistotuotannon määrittelyyn ja ratkaisumyynti,- sekä asiakasneuvotteluun Hotelli Haikon Kartanossa, Kongressipuolella, Porvoossa!

Valmennus on tarkoitettu IT-alan ammattilaisille apuvälineeksi ohjelmistotuotannossa tapahtuvaan esiselvitykseen ja asiakaan tarpeiden ja sisällön määrittelyyn.

UUTTA! Tehokas työhönotto haastattelu Tratti

UUTTA! Kehityskeskustelu Tratti

JKC Oy Consulting järjestää yritykselle räätälöityjä valmennuksia yllä olevista aiheista Hotelli Haikon Kartanossa, Kongressipuolella, Porvoossa!  Näissä valmennuksissa kaikki teoria harjoitellaan käytännössä. Laatu / Oppimistakuu. Kysy näistä valmennuksistamme.