In English  |  P Svenska

JKC.fi

Luksuskiinteistö nyt myynnissä. Osta itsellesi unelmiesi paikka Etelä-Sipoosta!

Oma koti ja kesämokki, rantasauna, hiekkaranta, satama samalla tontilla lähellä Helsinkiä!

Tällaista ei ole toista. Paikka on todellinen maanpäällinen paratiisi meren rannalla ja tällainen harvoin tulee myyntiin!

Tietoa kiinteistöstä

Arvokiinteistö sijaitsee Helsingistä itään etelä-Sipoossa rauhallisella paikalla meren rannalla 20 minuutin (22 km) ajomatka päässä Vantaan lentokentältä ja Helisingin keskustasta sekä 30 minuutin (n.25 km) matkan päässä Porvoosta.

Kohde on Sipoon kunnan Massbyn kylässä Blåkulla niminen Kiinteistön RN:O 4:14430.

Osoite etelä Sipoossa on : Katrineholmintie 94/31, 01120 Vesterskog.

Sen omistavat Jorma Kylander ja JKC Oy Consulting puoliksi.

Tietoja tontista

Etelärinne tontti on suuruudeltaan n. 8.7 ha monikulmion muotoinen rajoittuen idässä ja pohjoisessa metsään, kallioon ja suohon,lännessä naapuritaloon ja etelässä mereen.

Tontilla on pääsääntöisesti omaa metsää, suota ja valtava kallio mistä on upeat näköalat merelle. Metsässä on myös vanha lato.

Omaa rantaviivaa on n. 150 metriä josta 25 metriä on  hiekkarantaa. Vesi on puhdasta ja uimakelpoista.

Betonista rakennettu venelaituri on 28 metriä pitkä ja siihen pääsee isollakin veneellä. Vettä laiturin päässä on n.2 metriä +/- . Ranta on eteläranta johon aurinko paistaa aamusta iltaan.

Koko ranta on rakennettu uudelleen seuraavasti :
Nurmikko on uusittu, vuosittain.
Laituriin on rakennettu betonista L muotoinen aallonmurtaja ja saatu tuulelta rauhallinen venesatama.
Laituri ja rantaviiva on päällystetty 2/4 kyllästetyllä koolingilla.
Samoin sinne on rakennettu uusi kaunis ja tilava ulko WC.

Tietoja rakennuksista

Tontilla on kuusi rakennusta:
Omakotitalo n. 400 m2
Rantasauna (10 metriä merestä)
Huvimaja (10 metriä merestä)
Ulko WC (rannalla)
Varastorakennus n.50 m2
Vanha lato (metsässä)
Omakotitalo

Omakotitalo on rakennettu vuonna 1989 ja sen on suunnitellut arkkitehti Peter Molander. Rakennus on kaksi kerroksinen, alakerta betonista ja yläkerta on puurunko ja tiilivuorattu. Kattomateriaali on tiilikuvioinen peltikatto. Talossa on kahden auton autotalli.

Yläkerta

Eteinen,tilava keittiö,wc,baari,iso olohuone,takka,ruokahuone ja kirjastohuone jotka ovat yhdistetty suureksi kokonaisuudeksi ja näin saatu lisää avaruutta.

Makuuhuoneen yhteyteen on liitetty wc kylpy / suihku,-ja vaatehuone sekä parveke. Ruokailuhuoneesta on pääsy lasilla katetulle terassille.

Rakennusmateriaalit

Keittiössä on Mielen keittiökaapit ja kaikki kodinkoneet. Työtasot harmaata graniittia ja lattia italialaista marmoria. Lattiat kaikkialla talossa on apassiparkettia,keittiössä italialaista marmoria ja wc:ssä marmorilaatta.

Kylpyhuoneessa on italialaisen Laura Piagiottin desingn kaakelia ja kylpyhuone kalusteet.Katot maalattua lautapaneelia ja seinät kyproc-levyä joka on pinnoitettu ässätex tapetilla, kosteat tilat on osittain kaakeloitu. Sisustusmateriaalit ovat korkeatasoiset ja hyväkuntoiset.

Alakerta

Kaksi makuuhuonetta,pieni tarjoilukeittiö,varastohuone,kolme vaatehuonetta, kodinhoito-huone ja iso takkahuone (+ takka) missä on ranskalainen, koko seinän kokoinen, puutarhaan,terassille avautuva ranskalainen ikkuna.

Täällä on myös sähkölämmitteinen paneloitu,sauna merinäköalalla , pesuhuone ja poreallas.

Lasiovi saunan ja pesuhuoneen välillä tuo avaruutta muutenkin jo tilavaan saunaan. Kodinhoitohuoneessa on pesukone, kuivausrumpu ja kuivauskaappi sekä toinen kuivauskaappi sijaitsee alakerran sisäänkäynnin yhteydessä.

Talossa on sähkölämmitus ja lämmön talteenotto sekä kaksi takkaa ja takkaimuria. Sisäänkäyntejä talossa on viisi kappaletta ja kaikista huoneista on merinäköala. Sisustusmateriaalit ovat samat kuin yläkerrassa.

Liitetty 2008 kunnalliseen vesijärjestelmään.Lisäksi kiinteistöllä on oma, erittäin hyvä luonnon kaivo ja porakaivo sekä oma jätevesijärjestelmä. Kunnallinen viemäri kulkee talon vieressä ja siihen on mahdollista tarvittaessa kytkeytyä  .

Rantasauna

Erittäin tilava sähkölämmitteinen sauna ( uusittu 2007 ja siinä myös uusittu hetivalmis kiuas), pesuhuone ja saunatupa sekä ne toisistaan eroittava taloustila ja iso ulkoterassi josta on 10 metriä mereen. Saunaan tulee vesi.

Kalastaa voi vuoden ympäri omalta laiturilta ja kalaa tulee !

Oma venesatama

Oma rauhallinen venesatama joka on rakennettu L muotoon siten että se muodostaa aallonmurtajan ja suojaa tuulelta ja merenkäynniltä. Pääsee isollakin veneellä!

Viehättävä huvimaja

Sijaitsee saunan välittömässä yhteydessä ja on lautarakenteinen varustettuna muovikatolla mikä mahdollistaa ruokailun 8 hengelle sateenkin sattuessa. Kalustettu vanhalla tavaralla.

Ulko-WC

Juuri rakennettu tilava ja kaunis meri näköalalla (kun ovi on auki)

Varastorakennus

Tilava lautarakenteinen,kylmä rakennus kaiken tarvittavan tavaran varastointiin ja erillinen askartelutila. Tilassa voidaan vaikka säilyttää auto tai moottorivene talvella.

Lato

Tontilla metsän keskellä on huonokuntoinen vanha lato.

Kaavoitustilanne

Alueella on tällä hetkellä kunnan yleiskaava ja lisärakentaminen vaatii poikkeusluvan. Odotusarvona voidaan mainita että että kun rakentaminen vapautuu niin alueelle voidaan tulevaisuudessa, niin haluttaessa, kaavoittaa 10-20 tonttia riippuen tonttikoosta.

Helsingin läheisyydestä ja sen maanomistuksista johtuen (uusi  raja n. 4 km päässä), saattaa kaavoitustilanne nopeastikkin muuttua. Uusi Sipoon kunnan yleiskaavaehdotus 26.2 2008 antaa odottaa ainakin 4 kpl uutta rakennuslupaa.

MYYNTI

Myynti tapahtuu vain kirjallisten tarjousten perusteella.

Myyjä pidättää itsellään oikeuden hyväksyä / hylätä tehdyt tarjoukset.

YHTEYDENOTTO

Näytöstä on aina sovittava ennakolta puhelimella tai sähköpostitse:

Jorma.K.Kylander
MD, Management Advisor
JKC Oy Consulting
Business & Management Consultants
Katrineholmintie 94/31
01120 Vesterskog, Finland
Mobile +358 400 460 893
jorma.kylander@jkc.fi

Kuvagalleria

Page 1 of 2
  178 Kb
  111 Kb
  113 Kb
  173 Kb
  133 Kb
  104 Kb
  171 Kb
  41 Kb
  75 Kb
  39 Kb
  72 Kb
  72 Kb
  75 Kb
  71 Kb
  121 Kb
  87 Kb
  115 Kb
  108 Kb
  121 Kb
  122 Kb
  115 Kb
  124 Kb
  113 Kb
  119 Kb
  117 Kb
  119 Kb
  175 Kb
  231 Kb
  198 Kb
  172 Kb
Page 1 of 2